PaardenFotografen NL - LB Photography 02

PaardenFotografen NL

Het meest complete overzicht van paardenfotografen in Nederland. Zoek en vind de PaardenFotograaf die bij je past!

Als gepassioneerd fotografe met een enorm grote liefde voor paarden bied ik verschillende fotoreportages aan. 

Bij LB-Photography kun je terecht voor:
– Een prachtige fotoshoot op een locatie naar keuze
– Liefdevolle portretten
– Actiefoto’s
– Videografie / Reels
– Blackphoto’s en fine art
– Personal Branding for Equestrians
– Verkoopreportage
– Hoefijzer met Crystals
– Kadobonnen

Overal is wel een mooi plekje te vinden of dat nu op stal is of in een prachtig bos. Het creëren van de juiste setting op elke locatie gekeken naar de rust van het dier is wat ik belangrijk vindt bij een fotoshoot. Ik neem de tijd en ben erg flexibel. Door de klanten wordt ik vaak gecomplimenteerd over de fijne begeleiding en relaxte sfeer gedurende de fotoshoot. 

Van kleins af aan is mijn grote liefde voor dieren aanwezig. Omdat ik mijn hele leven lang van verschillende dieren hou en heb mogen houden weet ik uit ervaring dat een mooie foto een blijvende en waardevolle herinnering is. Als fotografe maak ik graag deze dierbare herinneringen voor u. Ik biedt verschillende pakketten aan tegen betaalbare prijzen.

Bij LB-Photography is het ook mogelijk om het hoefijzer van jou paard handgemaakt met Crystals, welke in vele kleuren verkrijgbaar zijn, te laten verwerken in een fotolijst samen met jou favoriete foto van de fotoshoot. 

Verder biedt LB-Photography Personal Branding for Equestrians. Heb jij bijv. een kleding merk, trainingsstal of sponsor in de hippische sport met personal branding fotografie laat jij jou merk opvallen. Zakelijke foto’s met een persoonlijke twist die laten zien wie je bent en waar je voor staat om jou merk te delen met andere paardenliefhebbers.

Werkgebied

,

Reiskosten worden berekend vanaf postcode 4815 GW. (Breda, Noord-Brabant)

Bekijk alle PaardenFotografen NL op de kaart.