PaardenFotografen NL - EZ-Fotografie

PaardenFotografen NL

Het meest complete overzicht van paardenfotografen in Nederland. Zoek en vind de PaardenFotograaf die bij je past!

Hé! Mijn naam is Esther Zuiderveld, geboren in 1990 & woonachtig in Opeinde (Friesland). 

Al jaren was ik geïnteresseerd in fotografie alleen heb ik nooit de stap gezet om er iets mee te doen en een camera te kopen. Tot eind december 2020 toen mijn vader een camera kocht en ik deze wel eens mocht lenen. Dus zo geschiedde dat ik met een camera op pad ging en ik er mega enthousiast van werd. Al snel daarna heb ik een online cursus basis fotografie gevolgd en het enthousiasme werd alleen maar groter. Ik merkte dat ik heel veel energie kreeg van fotograferen, het op pad gaan in de natuur maar ook het combineren met mijn andere passie; paarden.

Eindelijk sinds jaren voelde ik weer iets binnen in mij borrelen! Enthousiasme, geluk, blijdschap & energie. Hier zou ik best wel mijn werk van kunnen maken;)

Dit heeft een kleine uitleg nodig.

In 2008 is er bij mij Fibromyalgie gediagnostiseerd. Hiervoor was ik een gemotiveerde en gepassioneerde paarden gek waar ik ook mijn werk van wilde maken maar dit viel helaas in duigen. Daarna jaren bezig geweest met herstel, je weg vinden en te onderzoeken wat je dan wil en kan gaan doen.

Nou dat heb ik nu gevonden! Happy me:)

In juli 2022 heb ik mezelf ingeschreven bij de KVK als professioneel fotograaf & daarmee ben ik dus een zelfstandig ondernemer! Mijn doel is om de band tussen mens en dier vast te leggen en mensen te laten genieten van deze prachtige momenten.

Werkgebied

,

Reiskosten worden berekend vanaf postcode 9218 RB. (Opeinde, Friesland)

Bekijk alle PaardenFotografen NL op de kaart.