PaardenFotografen NL - Best Buddy Fotografie

PaardenFotografen NL

Het meest complete overzicht van paardenfotografen in Nederland. Zoek en vind de PaardenFotograaf die bij je past!

Mijn naam is Mandy van Esch en al een aantal jaren het gezicht achter Best Buddy Fotografie.

Mijn passie voor paarden en hondenfotografie begon toen wij onze eerste hond in huis kregen en ik een shoot bij een fotograaf boekte om de puppy tijd te vereeuwigen. Het zaadje wat daar geplant werd is ondertussen uitgegroeid tot een grote boom en mijn droom parttime job naast mijn eigen hondenuitlaatservice.

Van jongs af aan rijd ik al paard en dus was de stap naar de paardenfotografie klein.
Ik kan ontzettend genieten van de shoots die ik mag doen. Ik vind het belangrijk dat de shoot zelf al een mooie, onvergetelijke ervaring is met prachtige foto’s als kers op de taart en een herinnering die je aan de muur wil hangen.
Samenwerking is daarbij de key. Voor de shoot wordt daarom uitgebreid besproken wat de wensen zijn en goed nagedacht over het juiste seizoen en locatie om tot het droomplaatje te kunnen komen wat jij voor ogen hebt.
Ik sta ook altijd open om gave ideeën uit te werken. Paard in actie is daarbij wel altijd mijn meest favoriete deel in de shoot. Maar een mooi stilstaand portret is ook zeker iets wat in mijn straatje ligt.

Tijdens de shoots werk ik nooit met een tijdslimiet. Rust en zorgen dat het dier zich op zijn gemak voelt is in mijn ogen het belangrijkste met het werken met dieren. Ook vind ik het belangrijk dat de eigenaar van het dier zich op zijn/haar gemak voelt.

Dus ben jij op zoek naar een gezellige fotograaf die je de tijd gunt om jezelf en je paard op zijn gemak te stellen? Neem dan zeker even een kijkje op mijn website of neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.
Wie weet tot snel!

Werkgebied

,

Reiskosten worden berekend vanaf postcode 5427 ET. (Boekel, Noord-Brabant)

Bekijk alle PaardenFotografen NL op de kaart.