PaardenFotografen NL - Eliane van Schaik

PaardenFotografen NL

Het meest complete overzicht van paardenfotografen in Nederland. Zoek en vind de PaardenFotograaf die bij je past!

Romantische paardenfotografie

Verlang je naar een prachtige herinnering van jou en je geliefde paard? Laat mij jullie onvergetelijke momenten vastleggen!
Als gepassioneerd fotograaf en paardenliefhebber ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van de unieke relatie tussen mens en paard. Met mijn stijl van ongedwongen en spontane fotografie, zal ik jullie intieme momenten op een prachtige manier vastleggen.
​
Een fotoshoot met je paard is een waardevolle manier om jullie band te vereeuwigen en samen mooie momenten te beleven. Of het nu gaat om romantische kiekjes in de bloeiende natuur of juist stoere actiefoto’s van jullie samen, ik zorg ervoor dat jullie jezelf kunnen zijn en jullie liefde voor elkaar terugzien in de foto’s.

Bij Eliane kan je terecht voor:

– een romantische paardenfotoshoot
– prachtige portretten van de band tussen jou en je paard
– een geweldige beleving tijdens de fotoshoot
– een fijne en relaxte fotoshoot met veel begeleiding en aanwijzingen
– een herinnering die je nooit meer kunt vergeten van jou en je paard

De connectie en emotie, dát is wat een herinnering pas echt mooi maakt.
​De allermooiste foto’s ontstaan zodra jij vergeet dat ik er ben. Jij en je paard, samen. De rest, laat je maar aan mij over! Ik ben er bij, om die liefdevolle en sterke band tussen jullie vast te leggen.
Ik laat de romantische sfeer die op dat moment voelbaar is, terugkomen in de uiteindelijke foto’s.

Wat je kan verwachten:

Outdoor fotoshoot. De fotoshoot zal altijd buiten vastgelegd worden. Ik fotografeer met het natuurlijke licht. Hierdoor zal de fotoshoot in de ochtend of eind middag/avond plaatsvinden.
10+ jaar ervaring. Door mijn jarenlange ervaring leg ik jou 100% goed vast op beeld. Ik let op de kleine details en laat jou op je gemak voelen. Doordat ik jarenlang al met paarden werk weet ik hoe de band tussen jou en je paard om een romantische manier vastgelegd kan worden.
De juiste begeleiding. Door mijn begeleiding en geduld zal er een ontspannen sfeer ontstaan waardoor zowel jij als je paard van de fotoshoot kan genieten. Het zal een geweldige ervaring zijn.

Eliane is o.a. bekend van het tv programma “Het Perfecte Plaatje”.

Vraag vrijblijvend de fotoshootbrochure aan via de website van Eliane van Schaik Photography

Werkgebied

,

Geen reiskosten.

Bekijk alle PaardenFotografen NL op de kaart.