PaardenFotografen NL - Sanna Fotografie

PaardenFotografen NL

Het meest complete overzicht van paardenfotografen in Nederland. Zoek en vind de PaardenFotograaf die bij je past!

Zolang ik mij kan herinneren zit het fotograferen en filmen van paarden in mijn bloed. Elk paard verteld zijn eigen verhaal en heeft zijn eigen karakter dat dat probeer ik zo goed mogelijk vast te leggen. De glimlach van een klant is goud waard voor mij. Naast alleen portretfoto’s van paarden maak ik ook foto’s van producten/kleding, evenementen en mensen. Ik heb ook een eigen quote, 
Elk model is uniek op hun eigen manier, als fotograaf leg ik dat vast op stilstaand en bewegend beeld.

Professioneel
Sinds 2017 ben ik actief in de paardenfotografie. In 2020 heb ik mij officieel ingeschreven bij de KVK. Ook heb ik dat jaar mijn diploma tot foto en videograaf gehaald. 
Voor elke fotoshoot kunt u uw wensen kenbaar maken. Portret, rijfoto’s, actiefoto’s of fine art foto’s veel is mogelijk. Tijdens de foto of videoshoot werk ik op het tempo dat bij u en uw paard past zodat alles zonder stress verloopt.

Videografie
Naast de fotografie ben ik ook gespecialiseerd in videografie. Het vastleggen van de band tussen mens en dier is wat mijn doel is tijdens het filmen maar commerciële video’s over producten maak ik ook. Waar je aan moet denken met video’s voor particulieren zijn rijvideo’s, wandelingen samen in het bos of over de heide alles kan. Ik zorg ervoor dat de liefde en emotie van de onvergetelijke beelden af spatten.

Wilt u nu ook zo’n gezellige en leuke foto of videoshoot bij mij? Neem dan vrijblijvend contact op met mij via de mail. Meer info kunt u vinden op mijn website

Werkgebied

Reiskosten worden berekend vanaf 6716 CD. (Ede, Gelderland)

Bekijk alle PaardenFotografen NL op de kaart.