PaardenFotografen NL - Robin de Vries Fotografie

PaardenFotografen NL

Het meest complete overzicht van paardenfotografen in Nederland. Zoek en vind de PaardenFotograaf die bij je past!

Mijn naam is Robin de Vries, bij mij kun je terecht voor natuurlijke paarden & hondenfotografie. In 2021 afgestudeerd van de opleiding Fotografie en momenteel professioneel foto-/ videograaf van paarden en honden. Bij mij ben je aan het juiste adres als je voor natuurlijke fotografie wilt kiezen. Dit zie je niet alleen terug in mijn bewerkingsstijl maar ook de soort foto’s die ik maak. Vaak in een natuurlijke omgeving, zonder al te veel poespas. Gewoon hoe jullie écht zijn. 

Wat kan ik voor jou betekenen:
Foto en videoshoots, verkoopfoto’s en video’s, bedrijfspresentaties, foto’s op wedstrijd en daarnaast verkoop ik ook cadeaubonnen.

Als je een foto of videoshoot bij mij boekt kies je voor een fotograaf met een oog voor detail en veel geduld. Alles is mogelijk en we nemen alle tijd tijdens de shoot om voor jou een zo compleet mogelijk resultaat te krijgen. 

Naast het fotograferen voor mijn eigen bedrijf ben ik werkzaam als foto- videograaf/ grafisch vormgever bij Bieman de Haas. Hier werk ik met welbekende merken zoals ANKY, BR en WHIS. In mijn vrije tijd ben ik ook te vinden bij de paarden, in specifiek mijn bijrijdpaard. 

Interesse in een foto of videoshoot? Stuur mij een berichtje en we kijken samen verder hoe we jouw ideeën werkelijkheid kunnen maken.

Werkgebied

,

Reiskosten worden berekend vanaf Druten, Gelderland.

Bekijk alle PaardenFotografen NL op de kaart.