PaardenFotografen NL - Byannedegrund Fotografie

PaardenFotografen NL

Het meest complete overzicht van paardenfotografen in Nederland. Zoek en vind de PaardenFotograaf die bij je past!

Ik ben Anne! Een gepassioneerde, gezellige, geduldige en met humor paardenfotograaf die het maar al te leuk vind om eigenaren met hun lieve en knappe paard(en) te fotograferen! Om een juiste fotograaf te zoeken die bij jou past is een stukje achtergrond informatie wel belangrijk om te geven! Dus hierbij 🙂 Ik ben zelf al 13 jaar lang paardrijdster en trotse oudste zus van mijn Golden Retriever, genaamd Saar. Daarom ben ik met name gespecialiseerd in de honden en paarden fotografie. Maar we zijn hier voor de paarden natuurlijk! Speciaal voor deze dieren heb ik zo’n enorme liefde en leg ik deze maar al te graag vast! Veel klanten zeggen dat hun paard niet fotogeniek is of niet leuk staat op foto’s… Daar geloof ik dus NIET in! Elk dier is uniek en door mijn vele ervaring (ook in het buitenland, lees daarvoor door) met het hiervan vastleggen weet ik precies hoe ik een paard op zijn manier kan laten shinen (samen met jou!).

Mijn motto is dan ook: Laten we samen magie vastleggen!

Passie voor foto’s maken heb ik al heel mijn leven gehad. Toen ik ook voor mijn 15de verjaardag mijn eerste camera kreeg begon mijn grootse avontuur. Ik vond voor een baas werken totaal niet leuk en wilde zelf mijn creativiteit inzetten en doen hoe ik zelf dingen wilde aanpakken. Ik wilde iets voor anderen betekenen en zag een toekomst hierin met de fotografie. Sindsdien ben ik full-time fotograaf. Het ondernemen heb ik niet van een vreemde, mijn ouders hebben vroeger een restaurant gehad en hier bleef het niet bij… In 2022 ben ik een groot avontuur aangegaan. Ik ben met mijn hele familie verhuist naar Oostenrijk. Ook in dit prachtige land vol onbeschrijfelijke landschappen heb ik mijn fotografie doorgezet. Nu na 2 jaar ben ik in beide landen actief als paarden, honden en bedrijfsfotografe! 
​
Ik wissel het leven in beide landen af en zo kan ik nog meer mensen blij maken met een magische herinnering! Dat is toch perfect?! 

Een fotoshoot bij mij staat ter aller tijden in het teken van gezelligheid, ontspanning, korte pauzes, diervriendelijkheid, veiligheid en het allerbelangrijkste: een mooie herinnering voor zowel jij als je paard boordevol magische liefde wat je terug ziet in de foto’s!

Ben je enthousiast geraakt over mijn verhaal en werkwijze? Dan zou ik het onwijs tof vinden als ik jullie mag vastleggen!

Werkgebied

,

Reiskosten worden berekend vanaf postcode 3053 GV. (Rotterdam, Zuid-Holland)

Bekijk alle PaardenFotografen NL op de kaart.