PaardenFotografen NL - Jolijn Sarolta Fotografie

PaardenFotografen NL

Het meest complete overzicht van paardenfotografen in Nederland. Zoek en vind de PaardenFotograaf die bij je past!

Mijn naam is Jolijn Lemstra, gepassioneerd paardenfotograaf en of jij nu op zoek bent naar prachtige portretten, adembenemende actiefoto’s of intieme momenten op een prachtige locatie, ik ben er om jou verhaal te vertellen op een manier die echt bij jou en je viervoeter past.

Bij mij kan je terecht voor:

  • Een fotoreportage die helemaal naar wens is in te vullen om jou visie tot leven te brengen;
  • Een creatieve, geduldige en meedenkende fotograaf;
  • Snelle levering van de resultaten (al binnen 9 werkdagen!);
  • Een fotograaf die tot het uiterste gaat om tot de mooiste resultaten te komen. Door bijv extra vroeg op te staan voor een magische zonsopkomst! 

Weten wat anderen zeggen die jou voor gingen? Lees het hieronder!

Sofie en Gulius:
“Afgelopen najaar heb ik een ontzettend gezellige shoot gehad bij Jolijn! Voor mij en mijn bijrijd-pony de eerste keer samen naar het bos, maar dat was geen probleem voor Jolijn en dit is ook zeker niet de zien aan de foto’s. Er hing een super relaxte en gezellige sfeer en niets is te gek. Jolijn denkt super mee en dit eindigt dan ook in supermooie beelden! Ik kreeg supersnel een voorproefje wat erg leuk is voor het nagenieten van de shoot. De foto’s zijn superscherp en erg mooi bewerkt (al zeg ik het zelf) Dus mocht je een gezellige shoot willen boeken met een fotografe die graag meedenkt, ben je bij Jolijn aan het goede adres”

Deborah en Siem:
“Al een aantal jaar lang heb ik steeds 1 keer per jaar een fotoshoot bij Jolijn. En na al die jaren is nog steeds elke fotoshoot weer totaal uniek qua uitkomst. Jolijn is altijd enthousiast, geduldig en begeleid je goed met het poseren. Met de nodige lol tussendoor maar door de passie voor het fotograferen, zijn de shoots altijd gezellig en met onwijs mooi resultaat! Jolijn luistert naar je ideeën, denkt mee en weet elke keer weer het goede moment vast te leggen.”

Mag ik ook jou verhaal vast komen leggen?

Werkgebied

,

Reiskosten worden berekend vanaf postcode 3904 ZC. (Veenendaal, Utrecht)

Bekijk alle PaardenFotografen NL op de kaart.