PaardenFotografen NL - IsleyPolmanPhotography

PaardenFotografen NL

Het meest complete overzicht van paardenfotografen in Nederland. Zoek en vind de PaardenFotograaf die bij je past!

Ben je opzoek naar een enthousiaste allround fotograaf die voor alle ideeën openstaat? Lees dan even deze pagina verder! 

Leer mij een beetje kennen!
Mijn naam is Isley Polman 19 jaar en ben woonachtig in Lobith. Ik heb de opleiding mediavormgeving afgerond en ben nu werkzaam sinds 2 jaar in de paarden en honden fotografie. Ik ben erg enthousiast en spontaan en vindt het leuk om mijn klanten ook te leren kennen!

Ik sta open voor alle ideeën en wil ook graag met je meedenken wat voor soort foto’s je wilt hebben! Portret, Bladgoud, Actie, Wedstrijd, Blackshoots, Evenementen, Ponykampen of Bedrijfsfotografie. Niks is bij mij te gek! Ook is het mogelijk om meerdere dieren op de foto te zetten. Bijvoorbeeld een hond en een paard samen. 

Tijdens de shoot zou ik je begeleiden en je op je gemak stellen. Ik neem voor iedereen ruim de tijd en zit er geen tijdsdruk op mijn shoots. Ik ben altijd erg enthousiast en vindt het leuk om jou ook te leren kennen! Mijn doel is dat je niet alleen prachtige beelden van mij ontvangt maar dat je ook een leuke dag heb gehad tijdens de shoot zelf! 

Wat krijg je na de shoot?
Je krijgt een uitzoekgallerij met altijd 75+ foto’s waar je uit kan kiezen. Je kunt dus zelf jouw eigen foto’s uitzoeken en bestellen. Na dat ze zijn besteld worden ze bewerkt geleverd binnen 14 dagen via WeTransfer waar je ze op hoge resolutie kan downloaden! Ook krijg je alle foto’s gratis zonder watermerk geleverd voor als je de foto’s wilt laten afdrukken. 

Zie ik jou en je trouwe viervoeter binnenkort voor mijn lens verschijnen?

Werkgebied

Reiskosten worden berekend vanaf 6915 AC. (Lobith, Gelderland)

Bekijk alle PaardenFotografen NL op de kaart.