Helpen jullie mij de kosten voor hosting, onderhoud en marketing te dragen? Een donatie is altijd welkom!

PaardenFotografen NL geeft ondernemers de ruimte om hun waardevolle merk onder de aandacht te brengen via de website en social media kanalen. Het moet voor alle paardenliefhebbers makkelijk zijn om een fotograaf te kunnen vinden voor het vastleggen van dierbare herinneringen. Ik droom ervan om met PaardenFotografen NL heel Nederland te veroveren, met de ontwikkeling van deze website en de daarbij horende social media kanalen heb ik een begin gemaakt om mijn droom waar te maken. Ondernemers hebben een podium gekregen voor hun waardevolle merk!

Dit is wat ik kan doen met jouw donatie

Natuurlijk is het goed om te weten wat er met jouw donatie gedaan wordt. In de eerste plaats zal jouw donatie de kosten dekken die gemaakt worden voor de website. Daarna zorg ik ervoor dat de donaties bijdragen aan de naamsbekendheid van PaardenFotografen NL.

€207,00 (per jaar) Hosting, beveiliging en plugins van de website.
€730,00 Online promotie (op basis van een budget van €2,- per dag)
€563,00 Startbudget optimalisatie gebruiksgemak en functionaliteiten PaardenFotografen NL (website).

Voor de handige rekenaar is een sommetje eenvoudig gemaakt:
Op dit moment staan er 94 fotografen op PaardenFotografen NL. Helpt iedere fotograaf ons aan één donateur, dan kunnen wij al onze 2024 dromen waar maken met €16,00 per donatie! Dat doen we gewoon even toch…

Bekijk alle PaardenFotografen NL op de kaart.